Salibandyliigan ohjelmassa oli perjantaina kaksi ottelua, jotka molemmat pelattiin Espoossa. Otahallissa Nokian KrP palasi sarjakakkoseksi kaatamalla Westend Indiansin 4-2, ja Tapiolassa Oilers varmisteli kolmatta tilaansa lyömällä Steelersin 11-4.

Indiansin Teppo Salo kykeni vielä kaventamaan avauserässä Morics Kruminsin ja Simo Paulaharjun KrP:lle laukoman kahden maalin etumatkan yhteen, mutta toisessa Jere Mattilan ja Henri Johanssonin osumat veivät nokialaiset tavoittamattomiin. Santeri Toropainen kavensi vielä päätöserän alkuun loppunumerot, komealla ylänurkkakudilla mutta lähemmäs eivät isännät ruotsalaisten erotuomarien viheltämässä ottelussa enää päässeet.

Steelers oli ehtinyt napata uuden valmennustiiminsä johdolla yhden voiton, mutta tänään tuli kova pudotus maan pinnalle, kun Oilers takoi heti avauserässä Teräsmiesten verkkoon viisi palloa. Toisen erän jälkeen Oilers johti 8-2, ja kolmannessa vieraiden iltaa tummensi vielä maalivahti Kaapo Kettusen punainen kortti epäurheilijamaisesta käytöksestä. Rasmus Kainulainen oli Oilersin tehomies saldolla 2+4, Eino Pesu laukoi hattutempun ja Riku Holopainen merkkautti 2+1.

Lauantaina on tapetilla myös kansainvälinen salibandy, kun Classic miehissä ja SB-Pro naisissa taistelevat Tšekin Ostravassa seurajoukkueiden Champions Cupin finaalipaikoista.

Salibandyliigassa pelataan lauantaina ottelut LASB–TPS, ÅIF–Welhot ja Happee–Tiikerit.

Lähde: Salibandyliiton tiedote