Nokian KrP selviytyi ensimmäisenä 8. helmikuuta Tallinnassa pelattavaan salibandyn miesten Suomen Cupin finaaliin, kun se kaatoi lauantai-illan välierässä kotonaan Happeen 10-2. Finaalipaikka on nokialaisten historian ensimmäinen. Vastustaja selviää sunnuntain välieräottelussa Classic–TPS.

Nokian KrP vei välierässä ensimmäisen 15 minuutin erän 1-0 ja johti toisenkin jälkeen vasta 3-1, mutta kolmannen alussa ero repesi. Joni Henttonen, Joonatan Kovanen, Mikko Laakso ja Aleksi Peltola muuttivat runsaassa kolmessa minuutissa tilanteeksi 7-1. Isäntien kahdeksannen maalin nosti Joona Rantala tyhjiin, ja lopussa verkot heiluivat vielä molemmissa päissä Happeen Lassi Kotovaaran katseltua punaista korttia ja joukkueen yrittäessä alivoimalla ilman maalivahtia.

Salibandyliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. Classic venytti liigan ennätystä kauden alun voittoputkesta taas yhdellä, kun 8–3-kotivoitto LaSB:sta oli sille kahdeksastoista kauden kahdeksassatoista ottelussa. Jussi Piha oli kahdella maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään mestarien tehokkain.

SPV nappasi kahden kotitappion jatkoksi kotivoiton kaatamalla Seinäjoella Oilersin 7-4. Sami Koski syötti Peliveljien seitsemästä maalista neljä.

Salibandyliigassa pelataan sunnuntaina ottelu EräViikingit–Welhot.

Lähde: Salibandyliiton tiedote