Santeri Kiiveri jälleen palkintopallille: ”Kyllä tässä olisi tarkoituksena hakea pujottelun kristallipallo kotiin”

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri taisteli itsensä komeasti kolmannelle sijalle Slovenian Kransjka Gorassa. Alppihiihtäjän mukaan pitkä kisaputki ja pieni flunssa ovat vieneet miehestä voimia, mikä on näkynyt myös suorituksissa.

– Tämän päivän (torstain) tulos tuli taistelulla mutta tuloshan on hyvä ja saatiin jälleen kerättyä pisteitä. Alkaa olla aika hyvällä mallilla tuo kokonaispistetilanne pujottelun osalta. Kolme voittoa ja yksi pronssi tällä reissulla sekä suurpujottelun tulokset, jotka tosin jäivät hieman kalvamaan hampaankoloon mutta kaikin puolin hyvillä mielin olen kokonaisuudesta.
Para-alppihiihdon maailmancup jatkuu Venäjällä, Juzhno-Sakhalinskissa, 09.-21.02, minne Kiiverin on tarkoitus jatkaa matkaa muutaman lepopäivän jälkeen.

– Perjantaina pitäisi tehdä päätös lähdetäänkö Venäjälle. Kyllä tässä olisi tarkoituksena hakea pujottelun kristallipallo kotiin tällä kaudella eli mitä luultavimmin suuntaan seuraavaksi sinne, tuumailee Kiiveri.

Kiiveri johtaa pujottelua maailmancupin kokonaispisteissä 360 pisteellä. Toisena olevaan Venäjän Nico Pajantschitschiin eroa on tasan 100 pistettä.

Päivän pujottelun osakilpailun voittoon Ranskan Arthur Bauchet 1:39.98, Venäjän Aleksei Bugaev 1.72 sekuntia kärjestä ja Santeri Kiiveri (+7.25).

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!