Suomalaispelaaja hirmukunnossa: Fyysinen ihme kylvää kauhua vastustajissa – ”Lyö vaikka 206-senttisen yli”

© Kuva: FIVB

Karelian Hurmoksen vierasottelu Oulun Ettaa vastaan alkoi hyvin joensuulaisten näpeissä. Joukkue voitti tasaisen taistelun jälkeen ensimmäisen erän, ja oli hyvin lähellä viedä toisenkin, mutta niin vain täysin uutta tuulta purjeisiinsa saanut Etta-miehistö kampensi itsensä jo toivottoman näköisestä tilanteesta voittajaksi.

Eilen viisieräisen Team Lakkapäätä vastaan vääntänyt Hurmos tuli ottelun alkuun todella kovaa, ja lähes virheettömän vastaanoton ja vahvan hyökkäyspelin avulla vei ottelua aina toisen erän loppupuolelle, mutta ymmärrettävästi matkustaminen ja tiivis pelitahti alkoivat vaatia veronsa. Toisen erän voittaminen antoi Ettalle itseluottamusta voittaa myös seuraavat tiukat erät. Lopputulos 3-1 (22-25, 28-26, 25-22, 25-18).

Ettan valmentaja Olli Kuoksa hehkutti ottelun jälkeen yleispelaajaansa Jan Heleniusta.

– Jan Helenius on ehkä liigan paras omalla paikallaan. Varsinkin fyysisesti äärimmäisen kovassa kunnossa. Kertoo jotain miehen tasosta, että lyö 206-senttisen torjujan yli. Pystyy tosi tarkasti vartioituna äärimmäisen koviin ratkaisuihin, Kuoksa kommentoi Ettan kotisivuilla.

Lähde: Ettan tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.