Suomen kumparemaajoukkueen laskijat näyttivät tutussa rinteessä taitonsa ja laskivat komeaan kolmoisvoittoon yksilökumpareissa Eurooppa cupin ensimmäisessä kilpailupäivässä Jyväskylässä.

Kilpailun voittoon Miska Mustonen 80.03 pisteellä, toiselle sijalle Olli Penttala (79.96) ja kolmanneksi Akseli Ahvenainen 74.59 pisteellä.

– Oli kovatasoinen kilpailu, pakko olla tyytyväinen kolmanteen sijaa, jätkät veti sen verran kovia laskuja, Ahvenainen summaa tiedotteessa.

Paluuta takaisin kisavireeseen tekevä Penttala laski kautensa parhaimpaan suoritukseen.

– Kyllä finaalilaskuni oli päivän parasta tekemistä, Miska heitti hieman haastavimpia hyppyjä ja nappasi voiton, kommentoi Penttala.

Myös kärkimies oli sangen tyytyväinen päivän kilpailusuoritukseen.

– Tottakai, parasta laskua kotimäessäni, sanoo Mustonen.

Naisten voittoon Kazakstanin Anastassiya Gorodko 67.07, toiselle sijalle Saksan Hanna Weese 67.05 ja kolmanneksi Venäjän Svetlana Ivanova.