TPS kotivoittoon – Hyökkääjälle 400 tehopistettä kasaan

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Miko Kailiala laukoi neljännensadannen tehopisteensä Salibandyliigan runkosarjassa, kun TPS kukisti tänään kotonaan SPV:n 9-2. Samalla turkulaiset nousivat Peliveljien ohi sijalle kuusi.

Tänään TPS pudotti Kupittaan 1 212 katsojan riemuksi SPV:n kyydistään jo hurjassa avauserässä, jossa se takoi taululle lukemat 7-1. Kuuden maalin jälkeen asteli vieraiden tolppien väliin vuoden 2016 maailmanmestari Jarno Ihme, joka palasi eläkkeeltä loppukauden sopimuksella ykkösvahti Eero Kososen loukkaannuttua. Miko Kailialan illan koko saldo oli tänään maali ja kaksi syöttöpistettä. Sami Saarinen oli Palloseuran tehomies saldolla 3+1.

Westend Indians jatkaa taistelua pudotuspelien kotiedusta kaadettuaan tänään vieraissa nousija Tiikerit 9-4. ”Heimo” vei tänään jo avauserän 3-0 ja ehti viiden maalin johtoon ennen kuin Tiikerit osui illan ensimmäisensä. Valtteri Kainulainen ja Olli Arkkila laukoivat Indiansille kumpikin maalin ja syöttivät kaksi.

Oulussa EräViikingit kukisti OLS:n lopulta 6-5 käännettyään toisessa erässä kahden maalin tappioaseman 5–4-johdokseen. Riku Ruonakangas nosti päätösjakson puolivälissä isännät vielä tasoihin, mutta yhdeksän minuuttia ennen loppua Mika Moilanen iski EräViikinkien voittomaalin.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan kahdeksannen pudotuspelipaikan kannalta isot ottelut Happee–ÅIF ja Oilers–LASB.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS