Lapin isoista hiihtokeskuksista Ylläs, Levi, Luosto, Olos, Pallas ja Ounasvaara sulkevat hissinsä sunnuntaina, yhtiöt kertovat yhteisessä tiedotteessaan.

– Uutisten perusteella uhkana on, että päätöksemme on kääntynyt itseään vastaan ja tulevalla viikolla asiakasmäärät olisivat kasvaneet rinnekeskuksissamme asteittaisen vähenemisen sijaan. Tästä syystä päädyimme entisestään aikaistettuun rinnetoimintojemme sulkemiseen toteuttaaksemme alkuperäisen tavoitteemme vastuullisina yrityksinä, toteavat muun muassa Ylläksellä ja Oloksella toimiva North European Invest Oy:n yrittäjä Pertti Yliniemi ja Levin hiihtokeskuksen toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Hiihtokeskukset toivovat, että kansalaiset ymmärtävät tämän alla mainittujen hiihtokeskusten vaikean päätöksen.

Kaikille hissilipun ensi viikolle jo ostaneille palautetaan rahat takaisin.