Suomalaisen golfin huiput ja legendat samassa tähtikattauksessa

© Kuva: Getty Images
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Uusi urheilun keskusteluohjelma Viaplay Sport LIVE tarjoilee tänä iltana golf-spesiaalin.

Suomesta on tullut vuosien varrella lukuisia menestyviä golf-ammattilaisia. Mikko Korhonen on tahkonnut golfilla miljoonatulot. Mikko Ilonen on Suomen kaikkien aikojen menestynein golf-ammattilainen, joka voitti muun muassa Brittien amatöörimestaruuden ja viisi Euroopan-kiertueen kisaa. Naisista Minea Blomqvist-Kakko teki huikean uran golfin parissa. Uuden sukupolven golfareista Sami Välimäki voitti ensimmäisen European Tourin osakilpailunsa Omanissa maaliskuussa 2020. Edellä mainituista golfin supertähdistä leijonanosa pääsee ääneen tämän illan Viaplay Sport LIVE -lähetyksessä.

– Keskiviikkona on golf-ilta. Puhutaan Suomen golfin kehityksestä ja sen tilasta. Haastattelussa on Suomen tuorein European Tourin osakilpailun voittaja Sami Välimäki. Upean uransa päättänyt Mikko Ilonen, kaksi European Tourin osakilpailua voittanut Mikko Korhonen ja oman aikansa ehdoton ykköspeluri Mikael Piltz, jonka kanssa keskustellaan muun muassa golfgenren muutoksista, kertoo Viaplay Sport LIVE:n lähetystä illalla isännöivä Antti Mäkinen.

Viaplay Sport LIVE on katsottavissa ma-pe klo 19:00 – 19:30 ja 20:00 – 20:30 Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!