Suomen tennismaajoukkuetta yritettiin huijata epäurheilijamaisesti! Vastustaja muokkasi kenttää yöllä – Videolla näkyy, kuinka Jarkko Nieminen hoitaa tilanteen

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomi voitti Meksikon jännittävien vaiheiden jälkeen 3-2 ja säilytti paikkansa tenniksen Davis Cupin I-ryhmässä. Voiton myötä Suomi säilyttää paikkansa 1-ryhmässä.

Suomen voiton ratkaisi lauantaina maaotteludebyyttinsä lauantaina tehnyt Otto Virtanen, joka voitti ratkaisevassa ottelussa Meksikon kakkospelaaja Manuel Sanchezin 6–2, 7–6 (8–6).

Aiemmin aamulla selvisi kuitenkin, että paikalliset olivat yrittäneet muuttaa olosuhteita ratkaisevaan otteluun. Järjestäjien tarkoituksena oli saada kenttää hitaammaksi, jotta meksikolaisilla olisi paremmat mahdollisuudet voittoon.

– Pieni tilanne päällä, mutta kapteeni Nieminen hoitaa. Yön ja aamun aikana järjestäjä laittanut kentälle ainakin pari kottikärryllistä massaa -> yrittivät hitauttaa kenttää, Tennisliiton viestintäpäällikkö Jarno Tiusanen selitti tapahtumia Twitterissä.

Suomen mahdolliset vastustajat 1-ryhmän syyskuussa pelattavaan otteluun ovat Brasilia, Japani, Hollanti, Etelä-Korea, Uruguay, Intia, Belgia, Slovakia, Valko-Venäjä, Chile, Argentiina tai Uzbekistan. Vastustaja ja pelipaikka selviävät tulevalla viikolla.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!