Entinen golfammattilainen, 27-vuotias Paige Spirinac, on suorastaan epätoivoinen. Kaikki yritykset järjestää tapaamisia vastakkaisen sukupuolen kanssa johtavat golftuntien pitämiseen. Kaikki deitit osoittautuivat nopeasti vain ilmaisia golftunteja metsästäviksi.

Amerikkalainen Spiranac kuvitteli tekevänsä vaikutuksen miehiin kehumalla golftaitojaan. Näin tavallaan kävikin, mutta lopputulos oli kaikkea muuta kuin seurustelusuhdetta hakevaan Spiranacin mieleen.

– Kun kerroin heille pelaavani golfia, kaikki halusivat ehdottomasti sopia tapaamisen golfkentälle. Nämä ”deitit” muuttuivat nopeasti opetustunneiksi, joiden aikana autoin näitä tyyppejä tulemaan paremmiksi golfinpelaajiksi, Spiranac kertoo podcastissaan.

Spiranac kertoo suostuneensa tähän ollakseen mieliksi ja ajatteli tekevänsä vaikutuksen golf-taidoillaan. Kyse oli kuitenkin pelkästään ilmaisten oppituntien kalastelusta.

– Luulin että pystyn tekemään vaikutuksen näihin kavereihin. Sama kuitenkin toistui uudestaan ja uudestaan, enkä yksinkertaisesti oppinut mitään siitä. En antanut heille vain yksityisopetusta, vaan myös pallot ja mailat.

Pahinta oli kuitenkin se, että miehet eivät oikeasti todellakaan hakeneet seuraa.

– Kerran opetin yhtä kaveria kuuden kuukauden ajan, eikä mitään [muuta] tapahtunut. Hän ei missään vaiheessa kertonut minulle seurustelleensa toisen naisen kanssa koko ajan.

Swingi kieltämättä lähtee tyylikkäästi, mutta olisi voinut kuvitella jonkun kiinnostuvan muustakin…