Hahmo wc-pöntöllä taustalla – NFL:n etä-draft sai tällaisia hupaisiakin piirteitä

© Kuva: Getty Images

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n draft järjestettiin perjantain vastaisena yönä Las Vegasin sijasta kokonaan etänä ja tämän myötä kuvaa nähtiin mitä erilaisimmista ympäristöistä, joissa seurojen edustajat draftia seurasivat.

Ehdottomasti viihdyttävimmästä päästä kuvaa tuli Tennessee Titansin päävalmentaja Mike Vrabelin olohuoneesta, jonka näkymä muistutti enemmänkin jonkin kauhukomedian puitteita. Puhtaasta vahingosta ei varmasti ollut kyse, sillä asetelma oli selkeästi rakennettu tarkoituksella.

Ylimääräistä riemua katsojille toi vielä videopätkässä taustalla erottuva hahmo, joka vaikuttaa olevan tekemässä jonkinlaista luonnollista toimitusta wc-pöntöllä. Kuuluiko tämäkin sitten käsikirjoitukseen, sitä voi vain arvailla.

Alta näet videon ja sen alla siitä poimitun yksityiskohdan, joiden perusteella jokainen voi tehdä oman tulkintansa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.