Nyrkkeilyn raskaansarjan MM-ottelu hallitsevan mestarin Anthony Joshuan ja Kubrat Pulevin välillä siirtyi jälleen koronaviruksen takia. Kamppailu siirrettiin kesäkuulta nyt heinäkuun 25. päivälle.

Jo 38-vuotias Pulev vakuuttaa olevansa valmis kamppailuun koska vain. ”Cobralla” on selkeä unelma.

– Haluaisin nousta voitolla Anthony Joshuasta poistua kehästä ensimmäisenä bulgarialaisena raskaansarjan maailmanmestarina. Hätätilassa nyrkkeilen vaikka ilman katsojia. Rahaa virtaa kuitenkin pay-per-view -maksuista, Pulev sanoi SportBildille.

Raha on tärkeä tekijä Pulevillekin titteliottelun tiimoilla, mutta ei hänen itsensä takia vaan enemmän epäitsekkäistä syistä. Titteliottelu olisi järjestetty jo aikaisemmin ilman Pulevin loukkaantumista. Bulgaari ei halunnut kuitenkaan käydä kuittaamassa muhkeaa shekkiä, vaan hänelle tärkeintä on voitto.

Nyt kuitenkin koronarajoitusten keskellä kotimaassaan harjoittelevalle Puleville on enemmän merkitystä myös ottelupalkkiolla.

– Lahjoitan 50 prosentille niille väsymättömille sankareille, jotka kamppailevat koronaa vastaan. Lääkäreille, sairaanhoitajille, sairaaloille ja parhaimpien laitteiden hankkimiseen tätä helvetillistä virusta vastaan, Pulev julisti.