Ainutlaatuiset kohtaamisen golfin haastekisan merkeissä jatkuvat vapunpäivänä. Viimeksi mittaa toisistaan ottivat NHL-tähti Patrik Laine sekä Euroopan Tourin kisan kaikkien aikojen nuorimpana suomalaisena voittanut Sami Välimäki. Nyt vuorossa ovat Stanley Cup -voittaja Teuvo Teräväinen sekä huippugolffari Mikko Korhonen.

Vajaat kaksi viikkoa sitten pelatussa kisassa Sami Välimäki voitti Patrik Laineen ensimmäisessä parissa. Nyt vastakkain asettuvat Mikko Korhonen ja Teuvo Teräväinen. 39-vuotiaalla Korhosella on takanaan mm. kaksi voittoa Euroopan Tourilta. 25-vuotias Teräväinen on saavuttanut urallaan sekä nuorten maailmamestaruuden vuonna 2014 että Stanley Cup -voiton vuonna 2015 Chicago Blackhawksin riveissä. Teräväisen tasoitus on 7,0 (hcp).

Lyöntipelinä pelattava 9-reiän golfkisa pelataan vappupäivänä perjantaina 1.5. Paikkana on Nokia River Golfin kenttä. Kisa ja suora lähetys paikan päältä alkaa kello 17 Viasat Urheilun FB-tilillä, joka on ainoa kanava, josta kisaa voi seurata.

– Ensimmäinen taisto Sami Välimäen ja Patrik Laineen välillä sai loistavan vastaanoton ja nyt saadaan uunista ulos vähintäänkin yhtä kova pari. Suorat urheilulähetykset ovat edelleenkin harvassa ja olen iloinen, että pystymme tarjoamaan tämän urheilun ystäville, kertoo lähetyksen selostava NENT Group Finlandin vastaava urheiluasiantuntija ja selostaja Antti Mäkinen yhtiön tiedotteessa.

– Kenttäolosuhteet paranevat päivä päivältä ja on ilo saada Mikko Korhonen ja Teuvo Teräväinen River Golfin kentälle. Järjestelyt ovat onnistuneet ensiluokkaisen hyvin ja hieno golf-perjantai on jälleen tarjolla, korostaa Nokia River Golfin toiminnanjohtaja Kimmo Sirainen.

Teräväinen vs Korhonen pe 1.5. klo 17:00 Viasat Urheilu FB-live.