Traaginen onnettomuus moottoritiellä – ”Seuraavaksi Muhammad Aliksi” nimetty 18-vuotias nyrkkeilyn superlupaus kuoli

© Kuva: Getty Images

Englannin ja koko maailmankin suurimpiin nyrkkeilylupauksiin kuulunut Mohammed Hashim on menehtynyt auto-onnettomuudessa. Hashim oli vasta 18-vuotias ja matkalla nyrkkeilymaailman huipulle.

Legendaariseen Muhammad Aliin verrattu Hashim oli ikäluokassaan maailmanlistan kakkonen ja hänellä oli tilillään useita Ison-Britannian mestaruuksia. Cardiffissa syntyneen nyrkkeilijän matkan pää tuli vastaan A3-moottoritiellä Cheshiressä, jossa Hashimin kuljettama BMW törmäsi keskikaistan suojakaiteeseen.

Poliisi saatiin kutsuttua nopeasti paikalle aamuyöllä puolen kahden aikaan onnettomuuspaikalle. Hashimin hyväksi ei kuitenkaan ollut mitään tehtävissä. Sen sijaan autossa ollut 19-vuotias nainen, jonka nimeä ei ole annettu julkisuuteen, kuljetettiin sairaalaan ja The Sunin mukaan hän selvisi suhteellisen vähäisillä vammoilla.

– Hän harjoitteli vastikään tunnettujen ammattilaisten kuten Andrew Selbyn ja Jay Harrisin kanssa – kumpikin on vähän aikaa sitten otellut maailmanmestaruudesta. Tämä on tragedia hänen perheelleen, ystävilleen ja koko nyrkkeilymaailmalle, kun tällainen lupaus menetetään noin nuorella iällä, jo kahdeksan vuotta sitten Hashimia ensi kerran valmentanut Llanedeyrn ABC -nyrkkeilysalin päävalmentaja Carl Stephens totesi surullisena.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.