”Ehdottomasti voisi olla jo seuraava ottelu” – Anthony Joshua ja Tyson Fury kohtaavat sittenkin jo tänä vuonna?

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaan sarjan superottelusta Anthony Joshuan ja Tyson Furyn kesken on väännetty suuntaan jos toiseenkin viime viikot. Nyt näyttää vaihteeksi hyvin mahdolliselta, että kaksikko iskisi yhteen jo kuluvan vuoden lopulla.

Keskusteluita kohtaamisesta joulukuussa on käyty molempien nyrkkeilijöiden taustajoukoissa. Joshuan taustalla olevan Matchroomin johtaja Eddie Hearn kertoi tarjouksia ottelun järjestämisestä olevan pöydällä jo kolmesta maasta, joista yksi on Saudi-Arabia ja kaksi muutakin ESPN:n mukaan Arabian niemimaalla.

Mutkia matkaan tuo se, että Joshuan on määrä kohdata seuraavassa ottelussa Kubrat Pulev ja Furyn puolestaan Deontay Wilder. Hearn ei pidä tätä kuitenkaan ylitsepääsemättömänä ongelmana.

– Tältä nuo seuraavat ottelut näyttävät nyt, mutta voidaanko saada aikaan sopimus, jolla he [Pulev ja Wilder] siirtyvät sivuun? Ehdottomasti.

– Haluaisimmeko järjestää tämän ottelun? Ehdottomasti. Halua on meidän puoleltamme ja Furyn puolelta mennä suoraan tähän otteluun. Olemme molemmat kuitenkin sopineet toisista otteluista, eikä mitään neuvotteluja ole käyty. Emme voi niitä käydä ennen kuin tiedämme vetäytyykö Wilder ja vetäytyykö Pulev.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta