Ei sittenkään Lontoossa? – Kubrat Pulevin promoottori ehdottaa Anthony Joshuan kohtaamista ”jossain muualla”

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaan sarjan kesälle sovitut ottelut ovat edelleen jäissä ja uudet ajankohdat avoimena. Mestari Anthony Joshuan ja Kubrat Pulevin oli määrä kohdata Tottenham Hotspur Stadiumilla Lontoossa 20. kesäkuuta, mutta ottelu siirtyy varmuudella – ja kenties myös pois Lontoosta.

Joshuan ja Pulevin kohtaamisesta on selkeä sopimus olemassa ja vaikka Joshuan ja Tyson Furyn superottelua on nostettu vahvasti esille, tällä hetkellä sen aika on kuitenkin vasta myöhemmin. Joshua v Pulev siirrettiin jo alustavasti käytäväksi 25. heinäkuuta, mutta tämäkin päivämäärä on hyvin epävarma.

Pulevin promoottori Ivaylo Gotsev väläyttääkin nyt toista vaihtoehtoa, vaikka Joshua on alun perin vaatinut ottelun käymistä nimenomaan Englannissa.

– Kuten tiedämme, jotkut maat kokevat muita kovempia aikoja viruksen takia ja Isä-Britannia on yksi niitä. Kyse on nyt maan säädöksistä ja siitä voidaanko ottelu käydä siellä, pitääkö se käydä ilman yleisöä vai täytyykö meidän siirtyä jonnekin muualle, Gotsev sanoi Boxing Scenelle.

Gotsevin mukaan tilanteesta on käyty keskusteluja myös Joshuan edustajien kanssa.

– Katsomme vaihtoehtoja ottelun järjestämiselle ja meillä on muutamia mahtavia paikkoja listalla.

– Vaikka saattaa olla niin, että yleisöä ei päästetä paikalle, voitte olla varmoja että edessä on jännittävä ottelu tv-katsojille.

Siirtyy ottelu toiseen paikkaan tai ei, todennäköisintä on, että kehässä miehet nähdään yhdessä aikaisintaan syys-lokakuussa. Elleivät suunnitelmat sitten ammattinyrkkeilysirkuksessa muutu.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!