”Ette tule uskomaan kun nimet julkistetaan” – Mike Tyson kertoo tulevan vastustajansa alkavalla viikolla

© Kuva: Getty Images

Ex-mestari Mike Tysonin paluu kehiin alkaa nyt näyttää varmalta. Kolmas kohtaaminen toisen ex-mestarin Evander Holyfieldin kanssa on ollut tapetilla, mutta Tysonin mukaan tämä ei ole hänen ohjelmassaan ainakaan ensimmäisenä. Sen sijaan ensi viikolla on tulossa uutisia.

Tyson kiisti radio-ohjelma Young Moneyn haastattelussa Holyfield-ottelun ensimmäisenä, mutta heitti samalla lisää vettä kiukaalle. Paluuottelu julkaistaan Tysonin mukaan alkavalla viikolla ja vastustaja tulee ”yllättämään kaikki”.

– Olemme puhelinyhteydessä ja hoidamme asiaa kavereiden kanssa juuri nyt. Ette tule uskomaan nimiä sitten kun ne julkaistaan. Jossain vaiheessa ensi viikkoa meillä on sopimus valmiina, Tyson sanoi.

Enempää vinkkiä vastustajastaan Tyson ei antanut, mutta halusi painottaa, että kyse on hyväntekeväisyysottelusta.

– Miten paljon rahaa keräämmekään, se menee joillekuille muille. Minä en ota yhtään rahaa – yhtiö luultavasti ja vaimoni, koska hän on yhtiökumppanini, hän varmaan saa jotain. Mutta minun rahani menevät hyväntekeväisyyteen.

– Autan noita kodittomia ja autamme riippuvaisuuksista kärsiviä ihmisiä. Olen ollut koditon ja olen ollut riippuvainen, joten tiedän, millainen taistelu se on. Moni ei ole selvinnyt samalla tavoin kuin minä.