Lahjottiinko todistajat? – Aseellisesta ryöstöstä epäillyt urheilutähdet ovat pääsemässä kuin koira veräjästä!

© Kuva: Getty Images

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ammattipelaajat New York Giantsin DeAndre Baker ja Seattle Seahawksin Quinton Dunbar saivat noin viikko sitten syytteet aseellisesta ryöstöstä ja väkivaltaisesta hyökkäyksestä aseen kanssa.

He saivat poliisiraportin mukaan ryöstämistään juhlista saaliikseen yli 11 000 dollaria rahaa, 18 000 dollarin arvoisen Rolex-kellon, 25 000 dollarin arvoisen Hublot-kellon, 17 500 dollarin arvoisen Audemars Piguet -kellon ja muita arvoesineitä.

Kaksikko ilmottautui itse poliisille ja heidät vapautettiin takuita vastaan jo muutama päivä myöhemmin. Miehet ovat kuitenkin nyt kiistäneet syytteet ja asianajajat ovat saaneet hankittua todistajilta valaehtoisia lausuntoja, jotka todistivat heidän syyttömyyttä vastaan. Lausunnot ovat vieläpä samoilta todistajilta, joiden aiemmat lausunnot johtivat siihen, että kaksikosta annettiin alun alkaen pidätysmääräys.

Seattle Timesin mukaan syyttäjäjät ovat ihmetelleet, miksi lausunnot muuttuivat niin nopeasti. Bakerin asianajajien mukaan pelaaja oli juhlissa paikalla, mutta eri huoneessa missä ryöstö tapahtui. Dunbar ei edustajiensa mukaan ollut juhlissa lainkaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.