Lisää vettä myllyyn Kubrat Pulevilta: ”Ensin Anthony Joshua, sitten Tyson Fury”

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa ei koronarajoitusten takia päästä ottelemaan ja pyöritys siitä kuka kenet seuraavaksi kohtaa onkin ollut kevään mittaan ennennäkemätöntä. Nyt oman lusikkansa soppaan tuikkaa myös Kubrat Pulev.

Periaatteessa on selvää, että Pulev kohtaa seuraavassa ottelussaan Anthony Joshuan IBF-liiton normikäytännön mukaisesti. Tästä Pulevin manageri Ivailo Gotsev myös aikoo pitää kiinni ja samalla tulee pientä piikkiä Britannian suuntaan viittauksena taustalla koko ajan puuhattuun Joshuan ja Tyson Furyn kohtaamiseen.

– Meillä on hiukan historiaa Kubratin ja brittiläisten raskaan sarjan nyrkkeilijöiden kohtaamisista. Hän on pudottanut aika monta, Gotsev heitti Sky Sportsille.

– Kubrat vastaan Iso-Britannia, pidän siitä. Hiukan nimeä itselle siellä, joten hoidetaan Joshua ensin. Paras mies voittakoon ja katsotaan sitten vaihtoehtoja Tyson Furyn kanssa. Joka tapauksessa kaikki tiet johtavat Furyyn.

Kaikki näyttää nyt kuitenkin siltä, että Pulev ja Joshua ovat seuraavaksi vastakkain, mutta paikka on avoinna. Kohtaaminen oli määrä käydä Englannissa, mutta koronarajoitukset saattavat pakottaa etsimään vaihtoehtoisen paikan ottelulle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.