Koronarajoitukset panevat ihmisten mielikuvituksen liikkeelle, kun monet normaalit rutiinit eivät onnistu. Jokainen tavallaan ja omanlaisensa riemun harmaaseen arkeen keksi Walesin rugbymaajoukkueen tähtipelaaja Sam Cross.

Cross sai neljä joukkuekaveriaan mukaan sinällään hyvin viattoman oloiseen juttuun eli lähettämään lyhyitä videotervehdyksiä tasavuosia täyttäville faneille. Kokonaan eri asia sitten oli, että kyseisiä faneja ei ollut olemassakaan ja Crossin mielikuvitus oli tuottanut näille vielä pienellä miettimisellä varsin painokelvottomat nimet.

Niinpä 50-vuotisonnittelut lähtivät fanille nimeltä ”Tees Tekells” samoin fanille nimeltä ”Isaac Hunt”. Mukaan mahtuivat myös kauniit tervehdykset sellaisille faneille kuin ”Lee Keybutt” ja ”Amanda Hugankiss”.

”Haluan toivottaa Tess Teekellsille iloista syntymäpäivää kaikilta Ospreyn pojilta”, sanaili muun muassa Scott Otten täysin vakavissaan videolle.

– Taidanpa painua piiloon… kiitos, totesi Otten The Sunin mukaan, kun totuus selvisi hänelle.

Cross sai makeat naurut ja toivoi joukkuekavereittensa huumorin riittävän.

– Pyydän anteeksi loukkausta, mutta toivottavasti ihmiset näkevät hauskan puolen. Pojilla ei ollut aavistustakaan mistä oli kyse, Cross totesi.

– Ei elämää voi ottaa liian vakavasti.