UFC-tähden valmentajaisä taistelee hengestään sairaalassa – näin kovat puheet vaihtuivat aitoon sympatiaan

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

UFC-tähti Khabib Nurmagomedov on viime aikoina saanut – sinänsä lajille tyypilliseen tapaan – varsin runsaasti ryöpytystä niskaansa jouduttuaan matkustusrajoitusten takia jättämään UFC 249:n väliin. Nyt on kuitenkin toinen ääni kellossa ja perin inhimillisestä syystä.

Khabin isä Abdulmanap, joka tunnetaan myös UFC-piireissä hyvin valmentajana, on moskovalaisessa sotilassairaalassa, jossa hänellä on suoritettu sydänleikkaus. 57-vuotias valmentaja joutui sairaalaan huhtikuussa hengitysvaikeuksien ja sitkeän flunssan takia. Hänet testattiin myös koronaviruksen varalta, mutta testitulos oli negatiivinen.

Viime viikolla Abdulmanap Nurmagomedov joutui palaamaan sairaalaan sydänongelmien takia. Edessä oli sydänoperaatio ja hänet vaivutettiin sen jälkeen koomaan. Nyt sairaalasta kuuluu kuitenkin rohkaisevia uutisia.

– Keskiviikkona hän oli koomassa sydänleikkauksen jälkeen. Hän palasi tajuihinsa tänään, mutta ei ole vielä pystynyt puhumaan, perheystävä Ramazan Rabadanov kertoi 360 TV:lle.

Khabib Nurmagomedovin tiedetään olevan hyvin läheinen isänsä kanssa ja lajin muut suuret nimet ovat lähettäneet kannustavia viestejä ylistäen samalla isän loistavia valmentajankykyjä. Kärkipäässä sympatiaa olivat osoittamassa kova kilpakumppani Conor NcGregor ja UFC-pomo Dana White.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!