”Villinä ja alastomana tunnen oloni kaikkein mukavimmaksi” – Useita nakukuvia julkaisseet urheilutähdet saavat nyt hurjasti mediahuomiota

© Kuva: Getty Images

UFC:n tähtiin kuuluva Paige VanZant on harjoituksista tauolla ja on oleillut kotonaan koronaviruspandemian vuoksi. Hiljaiseloa se ei kuitenkaan ole tarkoittanut, sillä nainen on herättänyt huomiota kuvillaan sosiaalisessa mediassa.

26-vuotias VanZant päättikin taannoin, että paras tapa viettää kotikaranteenia on olla täysin alasti. Hän julkaisi tukun kuvia, joissa hän poseeraa ilkosillaan aviomiehensä Austin Vanderfordin kanssa.

Myös Vanderford on vapaaottelija. Tappiottoman tilaston yhdysvaltalaisella on sopimus Bellator-organisaation kanssa.

– Minua ja vaimoani on alettu kutsua Van Nudisteiksi, hän kirjoittaa Telegraph-lehden kolumnissaan.

”Van Nudistien” kuvat ovat saaneet hurjasti mediahuomiota.

– Minulle vähäpukeisuus on normaalia. Sanoisin, että olen elänyt 90 prosenttia elämästäni ilman vaatteita. Villinä ja alastomana tunnen oloni kaikkein mukavimmaksi, Vanderford kertoo.

Myös VanZant on miehen mukaan sinut vartalonsa kanssa, eikä naista hävetä esitellä itseään. VanZantilla onkin huimat 2,5 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Hän on taistellut korsisarjan ja kärpässarjan 12:sta ottelustaan itselleen kahdeksan voittoa, joista kaksi tyrmäämällä ja kolme kuristuksilla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.