Yli 200-kiloinen maailman vahvin mies yrittää uskomatonta ME:tä – Myös ”hullu” venäläinen uhoaa pystyvänsä samaan

Hafþór Júlíus Björnsson yrittää rikkoa huomenna lauantaina maastavedon maailmanennätyksen ja kiskoa ylös 501 kiloa. Nykyinen ennätys on Eddie Hallin 500 kiloa.

Voimamiehen yritys tehdään miehen omalla salilla ja Björnssonin omilla painoilla. Hänen  mukaan tapahtumassa noudatetaan samoja vaatimuksia kuin kilpailuissakin. Koronaviruksen vuoksi paikalla on kuitenkin alle 20 ihmistä ja tapahtuma näytetään suorana lähetyksenä netissä.

31-vuotias Björnsson painaa hurjat 202 kiloa ja hänellä on pituuttaa 206 senttiä. Hän voitti jokin aika sitten jo kolmannen kerran peräkkäin Maailman vahvin mies -tittelin.

Björnssonin mukaan 501-ennätyksen jälkeen hän ottaa tähtäimeen 520 kiloa. Samaa aikoo yrittää myös venäläinen voimamies Ivan Makarov, joka kirjoitti asiasta Intagramissa.

Makarov yritti nostaa 501 kiloa joulukuussa, mutta ME-yritys epäonnistui tuolloin.

– Kun yritin viimeksi 501, minulla oli vakavia terveysongelmia. Vain läheiseni tiesivät siitä, miten paha tilanne oli minulle. Tärkeintä on nyt pysyä tarpeeksi terveenä. Olen pirun hullu mies, joka menee päätyyn asti, Makarov kertoo.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.