Tenniksen USA:n avoimet – US Open – on suunniteltu pelattavaksi elokuun viimeisestä päivästä alkaen, mutta suunnitelma on nyt melkoisessa vastatuulessa tähtipelaajien joukossa.

Novak Djokovic oli kriittinen turnauksen turvallisuuden suhteen jo ennen ammattipelaajien kokousta aiheesta ja myös Nick Kyrgios on nyt liittynyt joukkoon, joka ei näe turnauksen pelaamista alkusyksystä tämänhetkisen tiedon valossa suotavana.

– ATP yrittää saada US Openia pelattua, mikä on itsekästä ottaen huomioon kaiken mitä tapahtuu. Covid tietenkin, mutta myös mellakat. Nämä haasteet pitää ensin selättää ennen kuin tennis palaa minun mielestäni, Kyrgios sanoi Twitterissä.

Lisäksi näyttää ilmeiseltä, että ATP-pisteitä ei ainakaan tänä syksynä jaeta ja tietojen mukaan tämä viimeistään pudottaisi Djokovicin ulos, samoin Rafael Nadalin. ATP-listan kärkikolmikosta lisäksi Roger Federer on varmasti sivussa polvioperaatiosta toipumisen takia.

(jos twiitti ei näy, klikkaa tästä)

Nicholas Kyrgios

@NickKyrgios
The ATP is trying to make the US Open go ahead. Selfish with everything going on at the moment. Obviously Covid, but also with the riots, together we need to overcome these challenges before tennis returns in my opinion.

Georgia Straight

@georgiastraight
COVID-19 world updates: As U.S. approaches two million cases, WHO warns pandemic is worsening worldwide #COVID19US #COVID19Canada
straight.com/covid-19-pande…