”Olemme joustavia” – titteliottelun Anthony Joshua v Kubrat Pulev ajankohta vielä täysin avoin

© Kuva: Getty Images

Anthony Joshuan ja Kubrat Pulevin on määrä kohdata nyrkkeilyn IBF-liiton raskaan sarjan tittelikamppailussa. Erilaisista huhuista huolimatta tämä on selvää, mutta kovin paljon muuta selvää ottelun suhteen ei sitten olekaan.

Ottelu oli alun perin tarkoitus käydä heinäkuussa, mutta se siirrettiin koronatilanteen takia jo keväällä myöhempään, määrittelemättömään ajankohtaan. Polvensa loukanneen Joshuan ottelukunto on sittemmin herättänyt arvailuja ottelun korvaamisesta jollain toisella, mutta näin tuskin tulee käymään. Joshua promoottori Eddie Hearn ehti myös jo vakuuttaa, että polvi ei tule olemaan esteenä.

– Nykytilanteessa olemme joustavia. On vaikea panna lopullista päivää paikoilleen tällä hetkellä, IBF:n tiedote kertoi Skyn mukaan.

– Kaikki tekevät nyt töitä sen eteen, että nyrkkeily saadaan taas jatkumaan ja toivottavasti asiat ovat pian jälleen raiteillaan.

Ottelu on joka tapauksessa määrä käydä tämän vuoden puolella ja ensi vuodelle Joshualla on jo sopimus kahdesta kohtaamisesta Tyson Furyn kanssa – sillä edellytyksellä, että hän puolustaa mestaruuttaan menestyksekkäästi Pulevia vastaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.