Vili Kopra voitti Orimattilassa sunnuntaina 125 kiekon trap-kilpailun. Hänen tuloksensa oli 119.

Orimattilan Seudun Urheiluampujat (OSU) järjesti viikonloppuna kaksi 125 kiekon trap-kilpailua. Ensimmäinen kilpailu ammuttiin lauantaina, ja toinen kisa oli vuorossa sunnuntaina. Nämä olivat trapin ensimmäiset korona-ajan kilpailut kotimaassa ja ensimmäinen kerta, kun ammuttiin 125 kiekkoa peräkkäisinä päivinä.

Kilpailuun osallistuivat melkein kaikki trapin maajoukkueampujat. Molempien päivien kilpailuun pääsi mukaan 42 ensin ilmoittautunutta. Kuten eilenkin, kilpailu eteni ilman aikataulua, ja ampujat hoitivat itse tuomaroinnin. A-sarjassa ampuivat miehet ja naiset, ja B-sarjaan osallistuivat juniorit, yli 50-vuotiaat ja liikuntavammaiset.

OSU:n Jukka Laakso voitti A-sarjan lauantaina tuloksellaan 120. Sunnuntaina hän oli neljäs, kun voiton vei saman seuran Vili Kopra. Kopran voittotulos oli 119 (24+25+22+24+24). Laakson tulos oli tänään 114. Sibbo Skyttegillen Vesa Järvinen oli toinen (116) ja OSU:n Simo Ruusunen kolmas (115).

Matti Nummela (Lahden Ampumaseura) voitti B-sarjan, kun hän rikkoi 116 kiekkoa.

Finaaleja ei ammuttu. Kilpailun sääntöjen mukaan palkintosijat uusittiin pudotusammunnalla.

Yhteiskilpailussa laskettiin yhteen lauantain ja sunnuntain tulokset. Kopra oli A-sarjan ykkönen yhteistuloksellaan 236 (117+119), ja Juho Mäkelä (OSU) voitti B-sarjan tuloksellaan 227 (113+114).

Lähde: Ampumaurheiluliiton tiedote