Vantaan Kenttäurheilijat -58:n Laura Manninen voitti Porissa Yyteri-maratonin naisten sarjan mainiolla ajalla 2.42.57. Hän olisi tuloksellaan sijoittunut miestenkin sarjassa kolmanneksi.

Maratonin hallitseva Suomen mestari Manninen rikkoi samalla 45-vuotiaiden naisten Suomen ennätyksen. Aiemman SE:n 2.47.44 oli juossut Riihimäen Kiskon Irmeli Ruponen jo 36 vuotta sitten.

Mannisen aika on hänen parhaansa yli kolmeen vuoteen ja kauden kotimainen kärkiaika. Oman ennätyksensä 2.41.08 hän juoksi vuoden 2016 New Yorkin maratonilla.

Miesten maratonin voitti Seinäjoen Seudun Urheilijoiden Matti Taina kauden kotimaisella kärkiajalla 2.33.22. Toiseksi sijoittui vain 19 sekuntia hävinneenä Suolahden Urhon Tuomas Kari, joka juoksi uransa ensimmäisen maratonin.