Suomalaispelaaja jatkaa Saksassa uudessa roolissa – ”Tarjous tuli yllättäen”

© Kuva: Lentopalloliitto

Antti Poikela jatkaa lentopalloilua tulevallakin kaudella Saksassa USC Braunschweigin joukkueessa. Seura pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla eli 2. Bundesligassa ja sen pohjoislohkossa.

– Toimin tulevalla kaudella pelaamisen lisäksi myös joukkueen päävalmentajana. Olen todella tyytyväinen, sillä tässä haastavassa tilanteessa pelipaikkojen saaminen on jo sinänsä vaikeaa. Tarjous tuli melko yllättäen ja asiat etenivät lopulta hyvin vauhdikkaasti, Poikela toteaa.

– Kahden vuoden valmentaja/pelaaja -sopimus on toki iso luottamuksen osoitus seuralta eli ilmeisesti viime kaudella tuli tehtyä jotain oikeinkin. Omalla tapaa tietysti haasteellinen sekä vastuullinen tehtävä, mutta erittäin suurella motivaatiolla otan haasteen vastaan. Kiinnostus valmentamiseen on viimeisen parin vuoden aikana kasvanut, ja totta kai mahdollisuus yhdistää valmentaminen tällä tasolla vielä pelaamiseen kuulostaa äärimmäisen hyvältä.

Ala-Saksin osavaltiossa sijaitseva Braunschweig oli kesken jääneellä kaudella lohkonsa kymmenes kolmentoista joukkueen joukossa voitettuaan kuusi peliä kahdeksastatoista.

31-vuotias yleispelaaja Poikela on pelannut urallaan kotimaansa ja Saksan lisäksi myös Italiassa, Bulgariassa, Tsekeissä, Ranskassa sekä Belgiassa.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!