”Ei ole väliä kuka olet, väliä on sillä mitä teet” – Amanda Ribas kukisti UFC-julkkis Paige VanZantin helposti

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Vapaaottelun UFC:n varmasti seuratuin naisottelija Paige VanZant jäi täysin vastaantulijaksi sunnuntain vastaisena yönä UFC 251:ssä. VanZant oli ennakkoon altavastaajan asemassa Amanda Ribasia vastaan ja myös jäi täysin aseettomaksi.

VanZant aloitti terävästi, mutta sen jälkeen ottelu meni nopeasti lähes kissa ja hiiri -leikiksi. Ribas yritti tavoittaa VanZantia, joka lähinnä pyrki väistelemään ja pakenemaan pois alta. Kun Ribas sai VanZantin otteeseensa ja väkevä käsilukko pakotti VanZantin luovuttamaan jo ajassa 2.21.

– Uskon että tällä kamppailuilla voin todistaa itselleni ja maailmalle, että ei ole väliä kuka olet, väliä on sillä mitä haluat tehdä elämälläsi. Minulla on suuri sydän ja sen myötä laitan kaiken energiani siihen mitä kulloinkin teen, brasilialainen sanoi ottelun jälkeen MMA Fighting -sivuston mukaan.

Ribas siirtyi sarjaa ylemmäs tätä ottelua varten, mutta suunnittelee palaavansa seuraavaan otteluun jälleen painoluokkaa alempana.

– Pyydän UFC:ta: antakaa minulle jälleen iso ottelu, Ribas julisti.

26-vuotiaan VanZantin osalta jatko on sen sijaan täysin auki. Tämä ottelu oli viimeinen hänen nykyisellä sopimuksellaan.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!