Pakoilua ja todisteiden väärentämistä – maratonin entiselle maailmanennätysmiehelle neljän vuoden panna

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Maratonin entinen maailmanennätysmies ja olympiamitalisti Wilson Kipsang on saanut peräti neljän vuoden kilpailukiellon dopingsäännösten vakavista rikkomuksista. Väliaikaiseen kilpailukieltoon Kipsang määrättiin jo tammikuussa ja nyt on tullut lopullinen tuomio.

Kipsangin syntilistalle lasketaan peräti neljä tapausta, jossa hän on jättänyt ilmoittamatta olinpaikkansa testaamisen varalta. Sen lisäksi kakkua lisäsi harhaanjohtamisyritys niin tietojen kuin todisteidenkin osalta.

Kipsang muun muassa väitti olleensa muualla kuin ilmoittamassaan paikassa liikenneonnettomuuden takia ja liitti vastineeseensa kuvia onnettomuudesta. Selvityksen mukaan kyseinen onnettomuus oli kuitenkin tapahtunut kolme kuukautta esitettyä ajankohtaa myöhemmin.

Kipsangin agenttitoimisto Volare Sports on Insidethegames-sivuston mukaan jättämässä valitusta päätöksestä. Todennäköiseltä kuitenkin näyttää, että 38-vuotiaan Kipsangin ura ainakin kansainvälisellä tasolla on ohi.

(Jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS