Ylistystä hienosta urheiluhengestä – näin ”Mr Finland” Makwan Amirkhani piti huolta tajuttomasta vastustajastaan

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Makwan Amirkhanin ilta UFC 251:ssä oli liki täydellinen hänen otettuaan vakuuttavan ja nopean voiton skottivastustajastaan Danny Henrysta. Todellinen otsikoiden tähti ”Mr Finlandista” tuli kuitenkin ottelutapahtumien sijasta sen myötä mitä tapahtui heti ottelun jälkeen.

Amirkhanin anakondakuristus päätti ottelun jo avauserässä ja Henry jäi makaamaan kanveesiin tajuttomana. Sen sijaan että olisi alkanut juhlia voittoaan, Amirkhani meni kuitenkin suoraan huolehtimaan Henryn voinnista.

Amirkhani tarkisti nopeasti vastustajansa tilanteen, havaitsi tämän olevan tajuton ja alkoi nostella Henryn jalkoja tarkoituksena saada veri kiertämään nopeammin pään alueella. Tämän jälkeen hän jätti Henryn hoivailun ensiapuhenkilöstölle. Hieno teko ei jäänyt huomaamatta.

– Näyttää pieneltä asialta… mutta minä arvostan todella, kun kaverit auttavat kavereita, jotka he ovat juuri lyöneet kuten Makwan Amirkhani juuri teki. Vihaan sitä, kun kavereilla ei ole mitään kunnioitusta tajutonta/loukkaantunutta vastustajaa kohtaa, UFC-legenda Joe Lauzon sanoi Twitterissä.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!