Alexksandr Povetkin järjesti melkoisen paukun tyrmäämällä Dillian Whyten nyrkkeilyn raskaan sarjan kamppailussa lauantai-iltana ja samalla haastajajärjestys meni ihan uuteen uskoon. Povetkinin voittoa – tai lähinnä Whyten tappiota – tervehti ilolla etenkin Andy Ruiz jr.

Meksikolais-amerikkalaisen Ruizin ja brittiläisen Whyten välit eivät muutenkaan ole ollut ihan lämpimimmästä päästä ja Ruizin on turha odotella joulukortteja Whytelta ottelun jälkeisten lausuntojensa myötä.

– Olin niin iloinen, kun Whyte sai p…eellen oikein kunnolla, Ruiz sanoi Sun Sportin mukaan ja tehosti vielä sanomaansa varsin sarkastisella twiitillä.

Ruizilla oli myös selkeä peruste ilkeänoloiselle kommentilleen.

– Tiedättekö mitä, siksi koska hän ei kunnioita muita nyrkkeilijöitä – se on se, joka saa minut v…ntumaan.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)