Murhan kryptisesti tunnustanut WWE-tähti selvensi sanomisiaan: ”Kun hakkasin häntä tiiliskivellä päähän…”

© Kuva: Getty Images

Entinen WWE-painija Marty Jannetty kohautti paljastamalla Facebookissa, että hän sai miehen katoamaan. Nyt Jannetty on avannut tapausta hieman enemmän.

Jannetty julkaisi kirjoituksen, jossa hän kertoi saaneensa miehen katoamaan eikä tätä oltu koskaan löydetty. Lisäksi hän vinkkasi, että ruumista kannattaisi etsiä Chattahoochee joesta. Voit lukea tapauksesta lisää täältä.

Jannetty avasi tapausta lisää Boston Wrestling Sports -ohjelmassa.

– Hän oli tiskillä töissä. Hänen tiedettiin myyvän ruohoa. Se mitä en tiennyt, että hän houkutteli luokseen pieniä lapsia, Jannetty kertoi.

Tuolloin 13-vuotias Jannetty väittää miehen kourineen hänen sukupuolielimiään, joten hän yritti päästä karkuun, mutta mies tarrasi häntä hiuksista. Sen jälkeen Jannetty tarttui tiiliskiveen ja kamppaili takaisin.

– En sanoisi, että hän ansaitsi kuolla, mutta hän ansaitsi saada turpaansa. Kun hakkasin häntä tiiliskivellä päähän, yritin vain vetää häntä turpaan, en yrittänyt tappaa häntä.

Jannetty kertoi myös miten raahasi ruumista ja heitti sen lopulta jokeen.

– Voitko kuvitella raahaavasi miestä joelle ja heittää hänet sisään. Ja sitten kuulla uutisista, että hän on kateissa. Tiedät hänet ja tiedät tapauksesta enemmän. Se vaikutti minuun huonolla tavalla, Jannetty avasi tilannetta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.