Showtime Boxingin nyrkkeilyillassa nähtiin yksi täydellisimpiä tyrmäyksiä, joita kehissä on viime vuosina nähty. Samalla se oli hyvä osoitus siitä, miten yksi ainoa isku voi kääntää nyrkkeilyottelun kulun.

Tappioitta urallaan edennyt amerikkalainen Joe George kohtasi Marcos Escuderon kaksikon uusintaottelussa ja Escudero näytti olevan jo saamassa revanssia, sillä hän oli kahden tuomarin papereissa johdossa kahdeksan erän jälkeen.

Pisteitä ei kuitenkaan tarvinnut ynnäillä, sillä yhdeksännessä erässä tapahtui ratkaisu. Escudero väisti Georgen lujan oikean suoran, mutta suojaus jäi samalla auki ja Georgen tulinen alakoukku pamahti suoraan Escuderon leukaan ja tämä putosi parin taka-askeleen jälkeen kanveesiin.

– Valmistelin tilaisuutta iskulla vartaloon ja hän nojautui vähän eteenpäin. Halusin että hän vähän rentoutuu ja juuri niin hän teki. Siihen kohtaan iskin. Hän todella antoi minulle tilaisuuden ja minun piti vain käyttää se ja iskeä hänet lattiaan, George kertasi Showtime Boxingin mukaan.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

SHOWTIME Boxing

@ShowtimeBoxing
#SHOBoxingReturns with a BANG 💥

Joe George KOs Marcos Escudero with a massive uppercut in Round 9.