Tenniksen US Openia uhkaa pelaajakato – nyt myös Alexander Zverev vetäytymässä

© Kuva: Getty Images

Ammattilaistennis pyrkii kaikin keinoin palaamaan kohti normaalia, mutta tie vaikuttaa kovin kiviseltä. Loppukesän turnauksissa on ollut poisjääntejä jo ennakkoon runsaasti ja syyskuun US Openia uhkaa suorastaan massakato.

Koronatilanne USA:ssa on edelleen huolestuttava ja erityisesti New Yorkin alueella. Naisten puolella Ashley Barty ja miehissä Nick Kyrgios ovat jo vahvistaneet poisjääntinsä ja myös muun muassa Rafael Nadalin osallistuminen näyttää epätodennäköiseltä.

Mukaan joukkoon ilmoittautui nyt myös ATP-listan seitsemännellä sijalla oleva Alexander Zverev, joka puki monen pelaajan mietteet selkeiksi sanoiksi.

– Katson asiaa, koska tilanne USA:ssa juuri nyt ei ole kovin hyvä, joten en tiedä mikä päätöksemme on. Haluan pelata turnauksia, mutta tilanne USA:ssa on nyt aika erikoinen, Zverev sanoi Tennis Majors -sivustolle.

– Aion nyt katsoa miten asiat kehittyvät tulevina viikkoina. Jos tartunnat lisääntyvät, mitä matkustaminen on ja onko se turvallista. Ellen tunne oloani turvalliseksi, voi hyvin olla etten lähde sinne.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.