Yksinäinen tenniksen supertähti Novak Djokovic New Yorkissa – ”Heitä tullaan kaipaamaan paljon”

© Kuva: Getty Images

Tenniksen US Open päästään näillä näkymin kaikkien vaikeuksien ja poisjääntien jälkeen sittenkin pelaamaan. Iso helpotus järjestäjille oli se, että supertähdistä Novak Djokovic on jo perillä New Yorkissa ja valmiina taistoon.

Djokovic on jo vuosia dominoinut ATP-kenttiä Roger Federerin ja Rafael Nadalin kanssa. Nyt hän on kuitenkin superkolmikosta ainoa, joka pelaa US Openissa. Federer on sivussa toipuessaan polvioperaatiota ja Nadal jätti US Openin väliin syksyn erittäin tiiviin kalenterin takia.

– Se on outoa, sillä nämä kaksi kaveria ovat lajimme legendoja ja – yleisöä tai ei – heitä tullaan kaipaamaan paljon, Djokovic sanoi New York Timesille.

Djokovicilla on nyt erinomainen tilaisuus nousta lähemmäs Federeriä ja Nadalia Grand Slam -turnausten voittojen määrässä.

– Yksi syistä miksi jatkan ammattilaistenniksen pelaamista tällä tasolla on se, että haluan saavuttaa jotain suurempaa tennismaailmassa. En voi sanoa, että se olisi pääsy sille miksi olen täällä, mutta yksi syy se on, Djokovic myönsi.

– Ensiksi minun pitää ajatella itseäni ja terveyttäni sekä kuntoani ja sitä, että onko tiimini ok olla täällä. Kun nämä olivat kunnossa, näin velvollisuudekseni kärkipelaajana olla täällä. On tärkeää että laji pysyy pyörimässä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.