”Ei mikään ystävyysottelu” – hyvät kaverukset vastakkain US Openin finaalissa

© Kuva: Getty Images

Dominic Thiem ja Alexander Zverev raivasivat tiensä tenniksen US Openin kaksinpelin finaaliin. Tunnelmaa kentällä voisi ennakoida lämpimäksi, sillä kaksikko on erittäin hyvää pataa keskenään myös kenttien ulkopuolella.

27-vuotias itävaltalainen Thiem on ATP-listalla sijalla kolme ja 23-vuotias saksalainen Zverev neljä pykälää alempana. Thiem pääsi myös omassa välierässään hiukan Zvereviä helpommalla, joten ennakkosuosikin paineet ovat itävaltalaisella.

Ennen ottelua ja varmasti myös sen jälkeen kaksikko heittää huulta normaaliin tapaan, mutta Zverev painottaa, että kentälle mentäessä ystävyys työnnetään toviksi syrjään.

– Loppujen lopuksi tässä puhutaan finaalista. Ystävyys ei silloin ole pääosassa. Ei tämä ole mikään ystävyysottelu, kumpikin haluaa Grand Slam -turnauksen voittajaksi, Zverev sanoi Kronen Zeitungin mukaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.