”He yrittävät tuhota minut!” – tennislegenda Boris Becker käy rajuun hyökkäykseen saksalaislehteä vastaan

© Kuva: Getty Images

Boris Becker on vaikeuksissa. Tenniksen legenda on parhaillaan keskellä oikeudenkäyntiä liittyen vararikkoonsa ja pahimmillaan edessä saattaa olla vankilatuomio. Becker on nyt käynyt rajuun hyökkäykseen häntä vahvimmin syyttäneestä laajalevikkistä saksalaislehti BILDiä vastaan.

Beckerin mukaan BILD ja sen päätoimittaja Julian Reichelt ovat ottaneet hänet maalitaulukseen.

– Julian Reichelt ja hänen lehtensä eivät ole korkein oikeus, eivät tuomareita eivätkä poliiseja. He eivät myöskään päätä hyvästä ja pahasta, mutta yrittävät nyt tuhota yhden ihmisen: minut! En anna sen tapahtua. Hävetkää, Becker vuodatti Twitterissä.

Purkauksen laukaisi lehden perjantainen artikkeli, jossa lehti kertoo syytteistä ja samalla julkaisi kuvia Beckeristä vierailemassa pubissa Lontoossa. Artikkelissa viitataan vahvasti Beckerin olevan hermostunut.

Lontoolainen konkurssituomioistuin käsittelee tapausta ja Beckerillä on edessään peräti 19 syytöstä siitä, että hän ei ole toimittanut tarvittavia tietoja konkurssikäsittelyä varten. Toistaiseksi Becker saa vastata syytteisiin vapaalla jalalla. Asiaa käsitellään seuraavan kerran 22. lokakuuta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.