Suomen ennätys on tosiasia! – Kauhajoella nähtiin hirmuheittoja

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Sekä miesten että naisten heitto-ottelun Suomen ennätys rikottiin sunnuntaina Kauhajoella. Vehmaisten Urheilijoiden Aleksi Jaakkola paransi miesten SE:tä 108 pisteellä tulokseen 4201 ja Kauhajoen Karhun Suvi Koskinen naisten SE:tä 118 pisteellä tulokseen 4240.

Jaakkolan ja Koskisen ykköslaji on moukarinheitto. Jaakkola oli tämän vuoden Kalevan kisojen moukarinheitossa Turussa toinen ja Koskinen kolmas. Kumpikin saavutti pronssimitalin 19-vuotiaiden MM-kilpailuissa neljä vuotta sitten Bydgoszczissa.

Jaakkola heitti miesten 15,88-kiloista heittopainoa huipputuloksen 21,81, mikä on tässä lajissa Suomen kaikkien aikojen kolmanneksi paras tulos. Moukarinheiton olympiavoittajan Juha Tiaisen jo 30 vuotta kestänyt Suomen ennätys on vain 31 senttiä parempi.

Heitto-otteluun kuuluvat kaikki olympiakisojen neljä heittolajia sekä lisäksi entinen olympialaji painonheitto. Kilpailusta tekee haasteellisen, että kunnon tulos viidessä hyvin erilaisessa lajissa tulee saada aikaiseksi vain kolmella heittoyrityksellä lajia kohden.

Lähde: Urheiluliitto

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!