UFC:n naisten sarjojen pioneereihin kuulunut Gina Carano on joutunut myrskyn silmään sosiaalisessa mediassa.

Carano, joka näyttelee nykyään Star Wars -sarja The Mandalorianissa, otti Twitterissä kantaa vaaleihin niiden jälkeen.

– Meidän pitää puhdista vaaliprosessimme, jotta meille ei tule tällainen olo kuin meillä nyt on. Pitää tehdä lakeja, jotka suojaavat meitä vaalivilpiltä. Pitää tutkia jokainen osavaltio. Kuvata ääntenlaskenta. Ottaa valeäänet pois. Vaatia henkilöllisyystodistus. Meidän pitää lopettaa vaalivilppi vuonna 2020. Korjataan järjestelmä, paalutti Carano.

Caranon twiitin katsottiin mukailevan presidentti Donald Trumpin väitteitä laajamittaisesta vaalivilpistä ja varastetusta presidenttiydestä.

Todellisuudessa ei ole löydetty merkittäviä esimerkkejä huijauksesta. Caranoa ja monia muita taisi hämmentää se, että postiäänien laskenta nosti Joe Bidenin ohi Trumpin monissa osavaltioissa, koska demokraatit suosivat kyseistä äänestystapaa tämän vuoden vaaleissa.

Fanit haukkuivat Caranon pystyyn, ja monet vaativat hänelle jopa potkuja The Mandalorianista.