Suomalaisgolffari Sanna Nuutisella on mahdollisuus tehdä suomalaista golf-historiaa, kun naisten Euroopan kiertueen finaaliturnaus pelataan Espanjassa Real Club de Guadalminan kentällä.

Nuutisella on mahdollisuus nousta korkeimmalle LET-rankingissa sijoittuneeksi suomalaispelaajaksi tulevassa kilpailussa. Tällä hetkellä kotimaista rankingin ykköspaikkaa pitää hallussaan Minea Blomqvist-Kakko, joka oli tulokaskaudellaan 2004 rankingissa seitsemäs. Riikka Hakkarainen oli kaksi vuotta myöhemmin yhdeksäs. He ovat samalla ainoat suomalaispelaajat, jotka ovat yltäneet kymmenen parhaan joukkoon kauden rankingeissa.

Päätösturnaukseen lähdettäessä Nuutinen on tällä hetkellä rankingissa sijalla kahdeksan. Nuutinen on pelannut tällä kaudella 11 LET-kilpailua ja parhaina saavutuksina on kahdesti sijoittuminen kolmen parhaan joukkoon ja yksi kymmenes sija. Lisäksi hän on voittanut kaksi LET Access Seriesin kilpailua ja sijoittunut kerran kuudenneksi.

Nuutisen lisäksi suomalaispelaajista kentällä loppuviikon aikana nähdään Tiia Koivisto, Noora Komulainen, Karina Kukkonen, Elina Nummenpää ja Ursula Wikström.