TPS:n sensaatiomainen meno jatkuu

© Kuva: Juha Tamminen

TPS nappasi yhdeksännen perättäisen voittonsa F-liigassa, mutta työn takana se oli, kun neljän maalin takaa tasoihin tullut Westend Indians taipui vasta rangaistuslaukauskilpailussa 6-5.

Vahvassa vireessä viilettävä TPS vei avauserän 2-0, ja omaksi maaliksi merkityn 3–0:n jälkeen Indiansin maalissa aloittanut Mikko Kirvesniemi teki tilaa Severi Hopsulle. Pelin puolivälissä Waltteri Vesterinen laukoi tilanteeksi jo 4-0, mutta sitten heräsi Indians. Sami Niskanen, Aaro Astala ja Valtteri Kainulainen nostivat ”Heimon” toiselle tauolle jo maalin päähän, ja päätösjaksolla Kainulainen nappasi Aaro Astalan mestaroimasta lähivapaalyönnistä pelin tasoihin.

Juuso Forsmanin 5–4-osumakaan ei tuonut isännille täyttä kolmea pistettä, kun Aaro Astala oivalsi kuudella viittä vastaan nopealla vaparilla paikan Samuli Alaluusualle ja tämän suora laukaus suhahti yläkulmaan ajassa 58.14. Kun jatkoajan parhaaksi paikaksi jäi ylärimasta takaisin kimahtanut TPS:n Miko Kailialan laukaus, oli lisäpiste katsottava rangaistuslaukauksilla. Niissä riittivät turkulaisille Kailialan ja Olli Kinnusen harhautukset, kun Indians ei saanut palloakaan ohi TPS-vahti Olli Kuisman.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.