Nate Robinsonin marraskuun lopussa nyrkkeilykehässä tyrmännyt Jake Paul on jatkanut suunsa soittamista myös ottelun jälkeen.

Youtube-sisällöntuottajana maailmanmaineeseen noussut Paul tuntuu jo haastaneen lähes kaikki kuumimmat vapaaottelijat ja nyrkkeilijät viimeisen kuukauden aikana.

Paul on ottanut TMZ Sportsin haastattelussa kohteekseen myös Bellatorista tutun vapaaottelijan Dillon Danisin nyrkkeilyotteluun. Hänellä on ollut vihanpitoa Danisin kanssa jo jonkin aikaa. Danis on tunnettu myös Conor McGregorin treenikaverina, ja voitto miehestä avaisi mahdollisuuden irlantilaisen haastamiseen.

Paul päätti iskeä vyön alle puhuessaan Danisista. Hän otti näet esille tämän mallirakkaan Savannah Montanon.

– Haluan tyrmätä Dillonin, koska olemme puhuneet paskaa toisillemme jo kaksi vuotta, olen saanut hänen tyttöystävältään, ja se ottaa häntä päähän. Välillämme on siis pahaa verta, avautui Paul TMZ:lle.