Youtube-tähti Jake Paul kukisti marraskuun lopussa ex-koripalloilija Nate Robinsonin nyrkkeilykehässä.

Paul on voittonsa jälkeen ollut päivittäin otsikoissa, kun hän on vinoillut muun muassa monille vapaaottelijoille.

Conor McGregor ei ole vastannut haasteisiin, mutta lajilegenda Ben Askren ei malttanut mieltään. UFC:ssä uransa lopettanut Askren hyväksyi haasteen sosiaalisessa mediassa.

– Kyllä, herra Jake Paul. Hyväksyn. Tiedän, että haastoit minut voitettuasi sen pummin Nate Robinsonin. Ja hei, kyseessä on yksinkertainen valinta. Teen paljon tiliä pieksemällä kaverin, joka esittää olevansa urheilija. Koska sitähän sinä tässä teet. Tiedän, että luulet, ettei minulla ole kykyjä otella pystyssä. Mutta ei minun tarvitse.

– Olen maailmanluokan urheilija, joka on voittanut yliopistomestaruuksia, ollut olympialaisissa, voittanut titteleitä useissa vapaaotteluorganisaatioissa. Rehellisesti sanottuna olen vaikuttunut, että pystyt harhaisesti kuvittelemaan olevasi ottelija ja että olet muka kova ja osaat nyrkkeillä. Se on todellakin vaikuttavaa, että voitettuasi toisen Youtube-sankarin ja nyrkkeilijän, joka ei ole koskaan ollut kehässä, olet mielestäsi hyvä nyrkkeilijä, koska niin ei ole. Jake, hyväksyn siis. Nähdään 28. maaliskuuta Los Angelesissa ja nöyryytän sinua, kuten miljoonat ihmiset haluavat nähdä, päätti Askren.

UFC-fanien vastaanotto Askrenin videolle ei ollut erityisen positiivinen. Tästä videosta näkyy, että Askren on erittäin surkea pystyottelija.

Askren oli urallaan yksi maailman parhaista painijoista vapaaottelukehässä, ja hänen loistavat saavutuksensa perustuivat tuohon taitoon viedä vastustajat alas mattoon.

Monet fanit olivatkin huolissaan, että Askren saattaisi oikeasti hävitä Paulille. Se näyttäisi huonolta UFC:tä vähemmän seuraavien urheilufanien keskuudessa.

Linkki videoon.

Funky

@Benaskren
Yes @jakepaul I accept. See you March 28.