Koronarajoitukset eivät ole kiusanneet suomalaista pika-aituria – ”Olen päässyt täyshoitoon”

© Kuva: Getty Images

Helsingin Kisa-Veikkojen pika-aituri Anni Siirtolaa eivät ole kuluvan harjoituskauden aikana koronarajoitukset kiusanneet.

Hän hyödynsi pitkään lauhana ja lumettomana jatkuneen pääkaupunkiseudun syksyn harjoittelemalla paljon ulkona. Sittemmin hiki on virrannut Espoossa Liikuntakeskus Esportissa ja Helsingissä Myllypuron Liikuntamyllyssä.

– Vanhemmat asuvat Esportin lähellä, joten kun on kaksi treeniä päivässä, olen päässyt siinä välissä ”täyshoitoon”.  Syksyllä treenattiin mahdollisimman paljon ja pitkään ulkona. Tehtiin esimerkiksi nopeusvoimatyyppisiä mäkitreenejä, nopeustreeniä ja loikkia tosi pitkälle syksyyn, Siirtola sanoo Suomen Urheiluliiton sivuilla.

Nyt toiveissa on päästä testaamaan syksyn harjoittelun tuloksia hallikilpailuihin.

– On treenattu vähän silleen, ettei haittaa, jos hallikautta ei tule. Sitten tehdään vähän kovempi treenijakso kilpailukauden tilalle. Itse olisin kyllä innokas kilpailemaan hallissa. Olisi hirveän kiva päästä juoksemaan edes muutama kilpailu.

Päätavoitteet ovat silti kesän kilpailuissa.

– Kyllä sinne alle 13,20:n pitäisi päästä ja mahdollisimman lähelle 13 sekunnin rajaa. En epäile, ettei siihen olisi mahdollisuus, jos kevät menee hyvin. Mutta katsotaan ensin, mitä osviittaa hallikausi antaa. Se kertoo paljon, jos päästään juoksemaan.

Lähde: Urheiluliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.