Happeen Peter Kotilainen on ehdottomasti yksi F-Liigan tunnetuimmista pelaajista. Tämä maamme suurimpiin salibandypersooniin kuuluva hyökkääjä kertasi kauden kulkua Suplan tuoreessa SporttiRuutu-podcastissa.

Kotilainen on F-Liigan pistepörssin viitosena, mutta parempaa on kuulemma vielä luvassa, kun pudotuspelejä kohti mennään.

– En ole tyytyväinen. Olisi ollut saatavissa paljon enemmänkin irti. Syksy oli hankala, ja marras-joulukuussa oli pelejä tosi vähän ja tietynlainen alakulo meinasi iskeä ja lyödä jarrua. Vuoteen -21 olen pystynyt koko ajan parantamaan ja tuomaan joukkueen freesin joukkuekaverin ja sellaisen, josta on iloa joukkueelle, hän sanoo.

– Ainahan minä olen pystynyt pisteitä tekemään, ei se siitä jää kiinni, mutta haluan tuoda joka viikkoa vielä sitä, mitä kaikkea muutakin peliin liittyy. Tiedän kuitenkin, että minulla on mahdollisuus ratkaista joku peli vaikka itsekin, ja joukkue saa siitä voiton.

Happee on voittanut yhdeksästä viime pelistään kahdeksan ja hävinnyt tämän vuoden puolella vain kerran. Pudotuspeleissä Kotilainen ilmoittaa Happeen olevan kova pala kaikille.

– En ainakaan itse haluaisi kohdata tämänhetkistä Happeeta, jos pelaisin jossain muussa joukkueessa. Kun näkee, millä tasolla vedetään treeneissä, ja kun sitä ei tehdä sen takia, että se jäisi vaan sinne treeneihin, vaan kaikki tähtää siihen koko ajan, että saadaan kaivettua pelikentällä voitot ja siellä paras irti. Tuossa on oikeasti sellainen porukka, että olisin paskat housussa, jos olisin vastustaja, hän sanoo.

Happee kohtaa tiistaina F-Liigaa johtava Classicin ja tuokin ottelu on nähtävissä suorana Ruudussa.

Koko Kotilaisen haastattelu löytyy Suplasta.