Tampereen Pyrinnön Pirkkahallin kuulapaikalla pyörähteli iloisin mielin Lielahden Kipinän Arttu Korkeasalo. Kesäkuun 2018 loukkaantumisen jälkeen tämän vuoden hallikausi alkoi oitis ennätyspukkauksella. Rautapallo lensi tulokseen 18,30. Entinen ennätys oli 18,15, joka syntyi viime kesän alkutaipaleella. Korkeasalon kaikki viisi mitattua työntöä kantoivat yli 18 metriä.

Korkeasalon toiminta ringissä oli sen verran vakuuttavaa, että hän lienee tulevien SM-kilpailujen kuulantyönnön voittajaehdokas. Mittaa on miehellä 196 senttiä ja voimaa enemmän kuin keskisuuressa kylässä.

– Hyvältä näyttää, penkkiennätys on parantunut 15 kilolla, tekniikka alkaa vähitellen mennä uomiin ja terveystilanne on lähes hyvä Työntökäden ranteesta löytynyt luupiikki on pieni haitta, jonka operointi ajoittuu ensi syksyyn, Korkeasalo sanoi.

Korkeasalo valmentaa itse itseään, mutta on saanut apuja ja neuvoja monelta suunnalta.

– Olen itseni päävalmentaja, mutta isä-Kari toki valvoo harjoituksiani. Syksyllä sain vinkkejä enemmänkin kahdenkympin kerhon Jarkko Haukijärveltä. Sen verran on tullut apuja myös Arsi Harjulta ja Mika Halvariltakin, Korkeasalo jutteli kilpailujen jälkitunnelmissa.

Kesän tavoitteeksi Korkeasalo on asettanut pääsyn 19 metrin kerhoon.

Lähde: SUL:n tiedote