Lentopalloilija Roosa Koskelon Stuttgart otti ison askeleen runkosarjan voittoa kohden Saksassa ja Piia Korhosen Olbia palasi kuukauden tauon jälkeen peleihin Italiassa.

Stuttgart – Dresden
3-0 (25-19, 25-19, 25-20)
S: Roosa Koskelo pelasi liberona, vo 58%
Stuttgart 1. 15-3, 45 p
Stuttgart liigakärkeen kärkikamppailun voittaneena.

Roosa Koskelo:

– Melkonen haaste oli edessä, kun Dresden oli pelannu todella hyvin meidän edellisestä kohtaamisesta alkaen ja heillä oli 12 ottelun voittoputki alla, ilman pistemenetyksiä.

– Meiltä peli oli kauden paras ja yhtenäisin, alusta loppuun asti täysin meidän hallinnassa. Syötettiin kovaa ja oma vastaanotto kesti riittävän hyvin. Dresden on yksi liigan parhaista syöttöjoukkueista. Hyökkäsimme rohkeasti ja jaksoimme varmistuksella myös kaivaa palloja peliin normaalia enemmän. Pidettiin hauskaa kentällä ja oltiin rohkeita ja se myös näkyi tuloksessa. Kaksi peliä runkosarjaa jäljellä ja taistelemme tiukasti sen voitosta. Tämä oli viikon ainoa peli, kun viikonloppuna oli cupin finaalit.

Italia 2🇮🇹
Alempi jatkosarja
Montecchio – Olbia
0-3 (20-25, 13-25, 20-25)
O: Piia Korhonen ei pelannut
Olbia 4. 6-13, 21 p.

Piia Korhonen:

– Meillä oli kuukauden mittainen pelitauko, koska muissa joukkuiessa oli koronatapauksia. Alkusarja saatiin päätökseen siis kuukausi sitten. Aloitettiin nyt tämän kauden ”toinen osa”. Meillä on 8 peliä, joiden jälkeen alkaa playoffit joihin olisi tavote päästä. Montecchio oli itälohkon viimeisellä sijalla, mikä oli hyvä aloitusvastus meille tauon jälkeen. Saatiin keskittyä enemmän omaan peliin sekä peruspelaamiseen, missä onnistuttiin tosi hyvin.

Lähde: Lentopalloliitto