Entisen NHL-jääkiekkoilijan ja Jokereissakin pelanneen Ville Leinon Billebeino Padel pystyttää Hartwall Arenalle kuusi padel-kenttää. Hartwall Arenan permannolle rakentui maaliskuun aikana kuusi huipputason padel-kenttää. Kokemuksesta kansainvälisestikin ainutlaatuisen tekee huippu puitteiden lisäksi poikkeuksellinen 32 metrin korkeus. Kentät on asennettu väljästi, joten palloa pääsee pelaamaan myös kenttien ulkopuolelta. Hartwall Arenalla palvelee juuri remontoidussa uudessa First Loungessa vastaanotto, pro-shop ja ravintola.

Hieno palata Hartwall Arenalle vähän erilaisella asialla. Ensinnäkin projekti on aivan uniikki ajatellen padelia koko maailmassa. Tämä on uskomaton kerran elämässä mahdollisuus päästä pelaamaan padelia ”areenatasolla”. Pallon hakeminen kentän ulkopuolelta ja tällainen korkeus on erittäin harvinaista. Tämä sopii myös erittäin hyvin meidän Billebeino padel konseptiin jossa haetaan erilaista viihtyisää padel ja urheilu kokemusta, sanoo Ville Leino.

Vallitsevan koronatilanteen johdosta konsertit ja muut yleisötapahtumat ovat siirtyneet Hartwall Arenan kalenterissa eteenpäin. Uhkana oli että Jokereiden jäädessä kesätauolle n.15 000 henkilöä vetävä Suomen suurin areena jäisi ammottamaan tyhjänä. Yhteistyön ansiosta Hartwall areenalla nähdään tänä kesänä ainakin padel-harrastajia

Kun meille selvisi että kesällä ei areenalla ole tapahtumia ehdotti jäämestarimme Erno Raekumpu että laitetaan pystyyn padel-kentät. Ajatus tuntui hyvältä ja muuttui erinomaiseksi siinä vaiheessa kun saimme yhteistyökumppaniksi Billebeino Padelin, jatkaa Hartwall Arenan toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta.

Kentät ovat Hartwall Arenalla näillä näkymin elokuun puoleen väliin asti. Mahdollisuutta pelata padelia areenalla missä mm. Metallica ja Lady Gaga ovat esiintyneet on siis tarjolla rajoitetusti.

Koronarajoitusten johdosta turvallisuuteen on kiinnitetty erityishuomiota.

Padelin suosio huimassa kasvussa

Lajin huimasta suosiosta johtuen Hartwall Arenalle ei voi varata vakiovuoroja. Vuoroja on tällä hetkellä todella vaikea saada Helsingistä. Jotta mahdollisimman moni pääsisi kokemaan Hartwall Arenan ainutlaatuiset kentät, on kaikki vuorot varattavissa varausjärjestelmästä.

Mahtavaa saada tämän hetken kuumin vapaa-ajan brändi kanssamme kesäiseen yhteistyöhön padelin myötä. Suuret kiitokset Ville Leinolle ja tiimille että saamme osamme teidän ammattitaidosta ja Hartwall Arena vertaisensa kumppanin, kertoo Kimmo Kivisilta

Billebeino Padelin toinen keskus Vallilan Konepajalla on ollut kovassa suosiossa ja kaikki halukkaat eivät mahdu pelaamaan.

Meidän Vallilan keskus on ylittänyt kaikki odotukset. Vuoroa järkeviin aikoihin on melkein mahdotonta saada tällä hetkellä. Uskon että sama meininki jatkuu Hartwall yhteistyössä, joka tosiaan on ainutkertainen mahdollisuus, päättää Ville Leino.

Billebeino Padel on lanseerannut myös oman padeliin tarkoitetun urheilumalliston, sekä urheiluvaruste ja -välinejätti Wilsonin kanssa yhteistyössä valmistetut padelmailat ja -pallot.

Billebeino Padel avasi ensimmäisen keskuksensa Helsingin Vallillaan syyskuussa 2020.

Lähde: Tiedote