EM-kisakentillä nähtiin keskiviikkona vakuuttavat esitykset Kalle Koljoselta ja Anton Kaistilta.

Anton Kaisti & Alzbeta Basova – Dominik Stipsits ja Serena Au Yeong 21-16 21-16

Kaisti kohtasi tsekkiläisparinsa Alzbeta Basovan kanssa Dominik Stipsitsin ja Serena Au Yeongin Itävallasta.

-Meni matsi oikeestaan niin kuin haluttiin. Ei suuria ongelmia ja sai hyvän tatsin halliin. Huomenna vähän kovemmat vastustajat, Kaisti kommentoi Kiovasta keskiviikkona.

Anton Kaisti pelaa uuden parinsa kanssa ensimmäistä arvokisaa. He ovat ehtineet kiertää vasta kolme kansainvälistä kisaa tähän mennessä, koronan pysäytettyä lähes kaiken kilpailutoiminnan. Tänään edessä on ottelu englantilaisparia vastaan. Marcus Ellis ja Lauren Smith löytyvät maailman listan sijalta 8.

Kalle Koljonen – Bernardo Atilano 21-18 21-7

Keskiviikkona kisaurakkansa aloitti myös Suomen olympiatoivo Kalle Koljonen, joka niputti portugalilaisvastustajan suoraan kahdessa erässä. Tavoitimme Kallen Ukrainasta.

– Ekassa erässä pelasin vielä hiukan varovaisesti, mutta johdin melkein koko erän ajan parin pisteen turvin, niin oli ihan kontrollissa. Tokassa erässä päätin sitten laittaa vähän enemmän vauhtia peliin ja se toimi tällä kertaa vallan mainiosti, hän kertoi.

Kallella on tänään kolmannella kierroksella vastassaan ranskalainen Toma Popov Junior, jonka maailmanlistan sijoitus on 42. Popov on ottanut voiton Koljosesta kaksi kertaa aiemmin, mutta viimeksi Azerbaijan Internationalissa Kalle voitti hänet selkein numeroin. Kallen maailman ranking on tällä hetkellä 80.

Eetu Heino etenee myös torstain jatkopeleihin. Hän sai ukrainalaiselta Artem Pochtarovilta luovutusvoiton yhden pisteen jälkeen. Tänään myös Eetulla vastustaja Ranskasta, kun pelille saadaan kisan kuudenneksi sijoitettu Brice Leverdez.

Luvassa myös miesten nelinpeliä, kun Anton Monnberg ja Jesper Paul kohtaavat Matthew Claren ja Max Flynnin Englannista.

Lähde: Sulkapalloliiton tiedote